Cabinet Personal

Conexiune Wi-Fi gratuită pentru Spitalul Raional din Orhei

orhei-conectat
01/07/2020

Continuăm să investim în dezvoltarea rețelelor din cadrul instituțiilor medicale din întreaga țară. Am reușit să conectăm în timp record spitalul raional din Orhei la internet și vom continua să oferim acces gratuit pe tot parcursul pandemiei. 

Recent am deschis prima reprezentanță oficială în orașul Orhei, care a fost și un imbold pentru administrația companiei de a ne implica și social în dezvoltarea acestei regiuni. În contextul actual, cea mai stringentă nevoie a orheienilor era conectarea spitalului raional la rețeaua publică de Wi-fi.

Considerăm drept datoria noastră implicarea în asigurarea conexiunii la internet a spitalului din Orhei. Pe lângă numeroasele acțiuni de caritate realizate anterior, echipa StarNet a conectat deja al treilea spital din țară la internet absolut gratuit. Acum, atât personalul medical, cât și persoanele internate au posibilitatea să fie conectați mereu cu cei dragi. 

De la începutul pandemiei, ne-am mobilizat și am susținut pacienții și doctorii din prima linie atât din Chișinău, cât și din republică. Mai multe instituții medicale din municipiile Chișinău și Bălți au primit echipament de protecție, apă, fructe și alte donații importante în lupta cu pandemia de COVID-19. 

StarNet este o investiție 100% locală, o companie Made in Moldova, iar responsabilitatea social corporativă este una din prioritățile noastre. Astfel, investim resursele companiei pentru beneficiul întregii societăți.