Cabinet Personal

Chișinăul curat și verde. Echipa StarNet a participat la Ziua marii curățenii din capitală

02/04/2018

Echipa StarNet alături de chișinăuieni a participat la acțiunea social-ecologică de curăţire a spaţiilor verzi şi amenajării teritoriilor din capitală. Peste o sută de angajați echipați cu mănuși, saci, greble, au colectat deșeuri menajere din parcul de la Râșcani și albia râului Bâc din regiunea Parcului Industrial Tracom.

O parte din deşeurile colectate vor fi sortate şi transportate pentru reciclare, asigurându-se reintrarea acestora în circuit.

Campania „Vom face împreună Chişinăul curat” are drept scop mobilizarea cetățenilor la acțiuni comune ecologice, educarea în spiritul responsabilității față de natură și menținerea unui mediu sănătos și curat.

Alexandru Machedon, Preşedinte Concern StarNet, Ocrotirea mediului ambiant este o datorie cetăţenească, o datorie de conştiinţă şi etică. Ne pasă de orașul nostru și vrem să-l menținem curat, verde și viu. E evident că într-un mediu nepoluat și îngrijit este mai plăcut să întemeiezi și să dezvolți proiecte. Iar ca lucrurile în acest oraș să aibă o dezvoltare progresistă trebuie să menținem în echilibru fiecare element constitutiv al ecosistemului.

Pentru StarNet, responsabilitatea socială reprezintă un element esențial al culturii corporative, iar grija față mediului ambiant este un obiectiv fundamental, respectat anual, atunci când echipa StarNet participă la acțiuni de salubrizare și de înverzirea a zonelor din orașul Chișinău.

Acţiunea social-ecologică de curăţire a spaţiilor verzi şi amenajării teritoriilor „Vom face împreună Chişinăul curat” a fost organizată la inițiativa mișcării publice „Hai Moldova” împreună cu mişcarea internaţională „Let’s Do It! World” cu susţinerea primăriei mun. Chişinău, şi alte organizaţii obşteşti.