Cabinet Personal

Challenge Telecom. StarNet partenerul – Garage48 Hackathon

02/05/2018

În perioada 27-29 aprilie, StarNet, alături de mentorii din Estonia cât și cei locali, a ghidat echipe de developeri, marketerii și designeri în elaborarea ideiilor și soluțiilor din patru domenii: Fintech, Telecom, Creative Industries, Healthtech, pentru a le aduce la etapa de prototip în doar 48 de ore.

StarNet, fiind activ implicat în susținerea și adoptarea inovațiilor din domeniul comuncațiilor electronice, a venit cu un challenge Telecom pentru participanți, și anume Dezvoltarea unui bot inteligent + AI, care va avea ca scop următoarele:

1. Identificarea/analiza persoanei cu care interacționează chat bot-ul (Customer, Lead, Opportunity sau alte categorii);
2. Crearea sau actualizarea profilului virtual al persoanei, care ar permite șablonarea acesteia după câteva criterii (gen: vârstă, sex, regiune etc.), reieșind din interacțiunea persoanei cu chatbot-ul;
3. Dezvoltarea setului de întrebări <=> acțiuni, care ar permite rezolvarea întrebării clientului fără interacțiune umană.

Sarcina propusă de echipa StarNet a constituit pentru participanți inspirație pentru idei fezabile în industria Telecom. Echipele cu cele mai inspirate idei au obținut stagii de practică în una din companiile StarNet, unde vor putea pune în practică prototipurile inovative.