Cabinet Personal

Când toate concertele offline se amână, StarNet te invită la un show online de excepție!

eveniment-caritabil
06/05/2020

StarNet susține inițiativa caritabilă a proiectului Live for Life și te invită să urmărești online un concert live cu un scop caritabil de a oferi un sprijin eroilor în alb. Miercuri, 6 mai, la ora 19:00, ești așteptat în fața micilor ecrane pentru a savura un spectacol inedit alături de Olia Tira. 

Life must go on! Când toate spectacolele offline se amână, StarNet împreună cu Media Show Grup mută concertele pe online. 🤩

Indiferent de situația din țară, viața trebuie să continue. Tocmai din acest motiv, ne-am alăturat misiunii caritabile celor de la Media Show Grup și invităm toată familia StarNet să își încarce bateriile cu o doză bună de optimism și emoții pozitive pe ritmurile unui show de excepție.

Vei avea senzația că ești la un concert veritabil. Organizatorii promit că vei avea parte de un spectacol de lumini, sunet perfect, grafică pe ecrane, un platou scenic amenajat profesionist și chiar interacțiune și schimb de idei live. 

Al treilea concert “Live for Live” are pregătit pentru tine o surpriză frumoasă. Majoritatea pieselor care vor fi interpretate mâine de către Olia Tira, nu sunt înregistrate încă și au răsunat public o singură dată, la concertul ei solo!

Așadar, seara de astăzi se așteaptă a fi una de neuitat. Conectează-te la Live for Life – Eveniment veritabil, scop caritabil și fii alături de cei care își supun riscului propria sănătate pentru a salva alte vieți. Toată suma colectată va fi transferată în fondul dedicat ajutorului medicilor care luptă în prima linie împotriva pandemiei COVID-19.