Cabinet Personal

Soluții digitale pentru afaceri în vreme de carantină

13/04/2020

Drag partener de afaceri, 

 Acum, mai mult decât oricând, trebuie să dăm dovadă de curaj, solidaritate și ingeniozitate. La StarNet, suntem convinși că doar împreună trecem prin toate! Așa că, am pregătit oferte avantajoase care includ instrumente digitale necesare pentru a gestiona cu succes afaceri în vreme de carantină. Descoperă mai jos opțiunile pe care ți le propunem, pentru a optimiza procesele de lucru, cheltuielile de personal, și a reduce semnificativ investițiile în echipamente și soluții software. 

Internet acasă pentru doar 1 leu pe lună! 

Oferta “Oficiu la Domiciliu” este valabilă pentru toți clienții StarNet care au contractat un pachet de servicii cu o valoare de minimum 2000 de lei lunar, cu TVA inclus. 

Abonamente Star VPBX cu 50% reducere 

Star VPBX este o platformă telefonică inteligentă care îți oferă posibilitatea de a fi mereu conectat cu tot ce este cu adevărat important pentru afacere: 

  • Funcțiile “Call Transfer” și “Call Forward”. Datorită lor, angajații pot răspunde la telefon de oriunde, toate apelurile sunt preluate, iar numărul clienților satisfăcuți de serviciile prestate este în creștere.
  • Conference rooms – opțiune care oferă posibilitatea de a programa virtual săli pentru conferință, unde pot comunica 3 sau mai multe persoane simultan. Este disponibil numai în format audio.
  • Call campaigns – acest serviciu presupune apelarea automată a unei serii de numere și rularea mesajelor programate; stabilirea unei conexiuni cu numerele interne, cu cele care stau la rând sau cu o sală virtuală de conferințe. Funcţia poate fi folosită pentru publicitate, marketing sau pentru stabilirea unui memento. O campanie de apeluri poate începe automat sau poate fi gestionată manual.
  • Posibilitatea de integrare Star VPBX cu orice CRM contribuie la creșterea eficienței echipei prin direcționarea rapidă a apelurilor, conectarea automată a clientului cu managerul responsabil și permite vizualizarea numărului care apelează.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile platformei. Mai multe detalii despre beneficiile Star VPBX, dar și prețurile abonamentelor, pot fi găsite aici.

1 lună gratuită pentru serviciul Virtual Private Server ( VPS) 

Virtual Private Server este un serviciu destinat companiilor care au nevoie de mai multe resurse decât oferă un serviciu de hosting. VPS-ul este la fel de eficient ca un server dedicat și oferă posibilitatea clientului de a instala orice software sau sistem de operare. Printre beneficiile acestui serviciu se numără și faptul că nu necesită investiții inițiale pentru procurare și întreținere. 

La semnarea contractului pentru o perioadă de 24 de luni, îți oferim 1 lună gratis de utilizare a serviciului. O altă opțiune cum poți obține 2 luni gratuite, este achitarea imediată a contractului pentru o perioadă de 12 luni. 

Business must go on!

Contactează-ne la numărul 022 844 448, iar managerii noștri te vor ajuta să alegi cea mai bună soluție pentru a asigura continuitatea afacerii tale pe timp de criză.