Cabinet Personal

SERVICII B2B PENTRU ASIGURAREA SUSTENABILITĂȚII AFACERILOR

29/03/2017

Una dintre cele mai importante componente pentru orice business de succes este să reușească să creeze și sa mențină relații pe termen lung cu clienții și furnizorii lor, dar și să se implice activ în dezvoltarea unui mediu de afaceri productiv, sustenabil, eficient.

În contextul extinderii portofoliului de produse, servicii și soluții IT integrate pe piața RM, cât și dezvoltarea industriei TIC, prin fortificarea relațiilor publice-private, compania StarNet și partenerii acesteia desfășoară business forumul Servicii B2B pentru asigurarea sustenabilității afacerilor. Conferința va fi organizată pe 5 și pe 7 aprilie, la Cahul și, respectiv, la Bălţi.

Conferința urmărește sensibilizarea companiilor în a utiliza infrastructura IT, educarea clienților în domeniul gestiunii și protecției datelor, precum și creșterea capacităților companiilor, pentru ca să facă față mediilor concurențiale moderne, care deja penetrează piața RM.

Așa cum companiile IT din RM influențează semnificativ dezvoltarea mediului economic și social din țară, forumul mai are drept scop stabilirea și fortificarea parteneriatelor publice-private, inițierea și dezvoltarea în comun a proiectelor co-finanțate de infrastructură publică ceea ce va lărgi portofoliul de proiecte dezvoltate.

Companiile partcipante: StarNet, Bitdefender, DELL-EMC, NEC & AVAYA Telecomunicații, ELO Digital, SEE, Starlab.

Subiectele desfășurate în cadrul forumului visează prezentarea noilor direcții de dezvoltare a infrastructurii business IT, cât și a serviciilor ce vin ca suport în dezvoltarea afacerilor, proiecte B2B, proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii publice, precum și testarea tipologiei cererii pe piață de servicii IT:

prezentarea serviciilor B2B StarNet
spionajul cibernetic, furtul de date cu caracter personal, criptarea și pierderea datelor
portofoliul soluțiilor de Securitate la nivelul stațiilor de lucru fizice și virtualizate, servere fizice și virtualizate, Mail Server (Exchange, Linux), Mobile. Securitate la nivel de HVI (Hypervisor Introspection)
protecția datelor și a aplicațiilor prin metode de back-up și arhivare
soluții profesionale de IP telefonie, Call Center, Video Conferință și rețea
soluții pentru managementul documentelor, arhiva electronică, resurse umane, dosarul clientului, fluxuri de lucru și semnatura digitală
Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face în baza înregistrării. Toți doritorii sunt rugați să se înregistreze conform pașilor: publicul care dorește participarea la Forum Cahul cu un click aici, publicul care dorește participarea la Forum Bălți cu un click aici.