Cabinet Personal

ALEXANDRU MACHEDON – TEHNOLOGIA CREEAZĂ VIITORUL PROGRESIST

17/02/2017

La 17 februarie va avea loc lansarea Almanahului politic al Republicii Moldova, eveniment organizat de compania de consultanţă şi promovare a imaginii POLIEXPERT şi portalul informaţional www.tribuna.md. Publicația conține materiale despre cum a fost anul pentru diferiți politicieni, demnitari, oameni de afaceri, personalități marcante.

Cu această ocazie, Alexandru Machedon, Președinte Concernul StarNet, a ținut să reflecte în Almanahul Politic realitățile anului 2016. În cadrul unui interviu, Alexandru Machedon a vorbit despre evenimente importante din diferite domenii: economie, politică, educație, societate. Tot aici a dezvăluit adevăruri despre cum se gestionează un business și ce impedimente întâlnește un manager în dezvoltarea visului său, despre cum ar trebui dezvoltată şi guvernată Republica Moldova cu ajutorul tehnologiilor informaţionale și cum poate fi realizată schimbarea în ţara noastră. Muncim ca să aducem cele mai moderne servicii în casele clienților noștri. Luptăm pentru un viitor mai bun şi pentru ca, copiii noştri să crească şi să se dezvolte în continuare aici, acasă, afirmă fondatorul StarNet.

Alexandru Machedon, timp de 14 ani, cu ajutorul unei echipe de profesioniști, ambiție și multă dedicație, a dezvoltat un concern format din 9 companii, cu peste 550 de angajați, ce asigură confortul prin tehnologie de ultimă generație la peste 120 000 de clienți fideli. Aceasta experiență majoră din viața lui i-a deschis o viziune de ‘360 de grade’ în legătură cu ceea ce înseamnă realitate în Republica Moldova și i-a inspirat idei progresiste despre cum ar putea fi modificat sistemul.