Cabinet Personal

Achită online serviciile StarNet și primește cashback

cashback-news
29/04/2020

Salutare! 🙃

Astăzi dorim să îți mulțumim încă o dată pentru faptul că stai acasă și ai grijă de tine și cei dragi. Pentru că dorim să te știm mereu în siguranță și cu bună dispoziție, avem o veste îmbucurătoare pentru portofelul tău. Acum, poți primi până la 5% cashback la achitarea online a serviciilor StarNet. Vezi mai jos cum poți să faci economii, în funcție de banca ale cărei servicii le utilizezi:

  • Victoriabank. În perioada 1-30 aprilie, poți primi 5% cashback pentru achitările cu cardul VISA de la Victoriabank pe www.starnet.md și 2% cashback pentru plățile efectuate cu un card VISA prin aplicația mobilă VB24. Mai multe detalii, pot fi găsite aici.
  • Moldova Agroindbank. În perioada 15 aprilie – 15 iunie, ai parte de 5% cashback pentru achitările realizate cu un card MAIB Mastercard pe www.starnet.md. Mai multe detalii, pot fi găsite aici.
  • Moldindconbank. În perioada 20 aprilie – 19 iunie, poți beneficia de 5% cashback pentru achitările efectuate cu un card VISA prin intermediul aplicației MICB Mobile. Mai multe detalii, pot fi găsite aici

Prietenii StarNet primesc dublu cashback! 

În familia StarNet, avem grijă unul de altul și îți oferim posibilitatea de a economisi de 2 ori mai mult. În afară de cashbackul primit la achitarea online, îți mulțumim pentru loialitate cu stele de fidelitate. Acestea pot fi utilizate pentru a achita serviciile noastre sau pentru a procura gadgeturi moderne. 

Înscrie-te acum în programul de fidelitate Prietenii StarNet și primește bonusuri garantate în fiecare lună. 🌟