Cabinet Personal

Aprecieri și distincții

Prin activitatea pe care o desfășoară StarNet a ridicat la un nou nivel serviciile de telecomunicații din Republica Moldova iar prin implicarea socială și realizarea diferitor proiecte civice este un exemplu de care ar trebui să dea dovadă orice întreprindere din R.Moldova.

2018 – „Mercuriul de Aur”, nominalizarea Marcă Consacrată, categoria Recunoștință și Încredere.

2017 – „Mercuriul de Aur”, nominalizarea Marcă Consacrată, categoria Produse și Servicii în domeniul tehnicii și telecomunicațiilor.

2016 – „Mercuriul de Aur”, nominalizarea Marcă Consacrată, categoria Produse și Servicii în domeniul tehnicii și telecomunicațiilor.

2014 – „Mercuriul de Aur” la nominalizarea ”Marca Comercială Responsabilă Social”

2013 – StarNet, premiată pentru performanţa în afaceri – 1 februarie 2013, Chişinău. Cea mai înaltă distincţie de stat, în domeniul mărcilor comerciale, „Mercuriul de Aur” a fost acordătă pentru a treia oară companiei StarNet. Marele premiu, oferit în cadrul categoriei „Favoritul Anului” de către Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei este recunoaşterea oficială a performanţelor obţinute de StarNet în anul 2012 şi a contribuţiei companiei la dezvoltarea domeniului tehnologiilor informaţionale din Moldova.

2012 – Premiul „Brandul Anului” – Premiul „Brandul Anului” în categoria Internet provideri + TV, într-un sondaj efectuat de publicaţia Vip Magazin.
Conform sondajului efectuat de publicaţie, StarNet se află printre cele 111 cele mai populare branduri din Republica Moldova, însă cea mai înaltă distincţie pentru companie este aprecierea celor peste 65 de mii de clienţi.

2011 – Medalia de Aur şi Diploma de onoare – Medalia de Aur şi Diploma de onoare, nominalizarea „Favorit al anului” în cadrul concursului naţional „Marca Comercială”.
Directorul General al companiei StarNet, Alexandru Machedon a primit titlul onorific şi insigna „Maestru în tehnologia informaţiei şi comunicaţii” precum si distincţia „Managerul anului”, în cadrul evenimentului „Omul Anului”, organizat de revista „Vip Magazin”.

2010 – Marele premiu „Mercuriul de Aur”, acordat în cadrul concursului naţional „Marca Comercială”.

2009 – Marele premiu „Mercuriul de Aur”, acordat în cadrul concursului naţional „Marca Comercială”.

2006 – StarNet câştigă titlul onorific „Provider Popular” – StarNet câştigă titlul onorific „Provider Popular”, acordat în cadrul Expoziţiei internaţionale „Cominfo” (Chişinău) şi premiul internaţional „Excellence in Business Management-Europe 2006”, acordat de „Magazine of Tourism, Industry&Commerce” (Spania).