Cabinet Personal

Alege să fii conectat și informat!

Pentru ca să fii întotdeauna informat îți propunem un conţinut TV pentru toate gusturile şi o mulţime de canale HD, știri 24/24, cea mai mare colecţie de documentare, emisiuni tematice, emisiuni politice, analize economice și evenimente sociale.

Funcționalități Magic TV Box Interactiv 

Magic Tv Box este echipamentul de recepție al serviciului de televiziune interactivă, este un dispozitiv care îţi permite să urmăreşti canale TV la cea mai înaltă calitate, să accesezi internetul direct de pe TV cu tastatură şi mouse sau să înregistrezi emisiunile preferate cât timp eşti plecat în oraş. Echipamentul poate fi cuplat atât la televizoarele moderne cât şi la modelele din generaţiile mai vechi.

Meniu intuitiv

Noul meniu StarNet este realizat astfel încât să fie ușor utilizat orice om, indiferent de nivelul de cunoaștere a tehnologiilor și internetului. Are o interfață prietenoasă cu ajutorul căreia poți naviga cu ușurință printre opțiunile serviciului, alegând-o pe cea care te interesează.

Catch-up TV (TV în reluare) 

Este o opțiune potrivită pentru oamenii ocupați cărora le place să savureze serile în fața televizorului. Dacă ai scăpat emisiunea, filmul sau serialul preferat atunci le poți privi oricând în reluare datorită serviciului Catch Up. .

Această funcționalitate este disponibilă numai pentru anumite canale și emisiuni marcate cu simbolul Catch-up TV în ghidul electronic de programe. Toate emisiunile difuzate în ultimele 7 zile pe cel puțin 20 dintre canalele tale, fără să le fi înregistrat în prealabil pe receiver.

Ghidul Electronic de programe TV

Aici găsești informații despre programele TV, ora la care se difuzează, durata lor, dar și o scurtă descriere a acestora prin apăsarea butonului i(Info).  El poate fi consultat apăsând butonul GUIDE de pe telecomandă sau selectând pictograma Ghid TV din Meniu.

Funcția de înregistrare emisiuni

Prin apăsarea butonului  REC din partea de jos a telecomenzii poți începe înregistrarea programului pe care îl vizionezi la momentul respectiv sau poți programa înregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioară. Lista ta de înregistrări poate fi accesată direct de pe telecomandă, cu ajutorul butonului List.

Oferte IPTV Business

Comandă Acum