Cabinet Personal

Funcționalități Magic TV Box Interactiv 

Magic TV Box este echipamentul de recepție al serviciului de televiziune interactivă, un dispozitiv care îți permite să urmărești canale TV la cea mai înaltă calitate. Să accesezi internetul direct de pe TV cu tastatură și mouse sau să înregistrezi emisiunile preferate cât timp ești plecat în oraș. Echipamentul poate fi cuplat atât la televizoarele moderne cât și la modelele din generațiile mai vechi.

Meniu intuitiv

Noul meniu StarNet este realizat astfel încât să fie ușor utilizat de orice om, indiferent de nivelul de cunoaștere a tehnologiilor și internetului. Are o interfață prietenoasă cu ajutorul căreia poți naviga cu ușurință printre opțiunile serviciului, alegând-o pe cea care te interesează.

Catch-up TV (TV în reluare)

Este o opțiune potrivită pentru oamenii ocupați cărora le place să savureze serile în fața televizorului. Dacă ai scăpat emisiunea, filmul sau serialul preferat atunci le poți privi oricând în reluare datorită serviciului Catch Up.

Această funcționalitate este disponibilă numai pentru anumite canale și emisiuni marcate cu simbolul Catch-up TV în ghidul electronic de programe. Toate emisiunile difuzate în ultimele 7 zile pe cel puțin 20 dintre canalele tale, fără necesitatea să le fi înregistrat în prealabil pe receiver.

Ghidul Electronic de programe TV

Aici găsești informații despre programele TV. Informații despre ora la care se difuzează, durata lor, dar și o scurtă descriere a acestora prin apăsarea butonului i (Info).  El poate fi consultat apăsând butonul GUIDE de pe telecomandă sau selectând pictograma Ghid TV din Meniu.

Funcția de înregistrare emisiuni

Prin apăsarea butonului REC din partea de jos a telecomenzii poți începe înregistrarea programului pe care îl vizionezi la momentul respectiv sau poți programa înregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioară. Lista ta de înregistrări poate fi accesată direct de pe telecomandă, cu ajutorul butonului List.

Ghid de utilizare – AICI